Velkommen‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

Emne:
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indhold:

Kære alle EBK medlemmer samt forældre

Vi afholdte generalforsamling i mandags (den 5 marts 2018), hvor der skulle findes 2 nye bestyrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter til bestyrelsen. Dette lykkedes desværre ikke.

Så hermed en indkaldelse til en ekstra ordinær generalforsamling.

Sted: Klublokalet i Hampelandshallen

Dato: Mandag den 26 marts

Tid: Kl. 18.30.

Hvis ikke det lykkes at finde nogle nye bestyrelsesmedlemmer på den esktra ordinære generalforsamling, opfylder vi ikke vores vedtægter, og vi ser os desværre tvunget til at se på nedlæggelse af klubben.

Dette vil vi meget nødigt, da vi syntes, det er en dejlig klub med en masse glade børn, unge mennesker, seniorer samt dygtige trænere.

Så vi håber I er nogle derude, der kunne tænke sig at melde sig til bestyrelsen.

Det drejer sig om cirka 4-6 møder om året, og man kan selv vælge hvor meget arbejde man vil lægge i det. Det behøver ikke at være så meget.

Agenda:

2. Valg af referant
  3. Valg af 2 betyrelsesmedlemmer
  4. Valg af 2 suppleanter

Håber at se jer mandag den 26 marts.

Er man forhindret i at deltage på dagen, men gerne vil stille op, hører jeg meget gerne fra dig inden.

Vel mødt

Mobil: 20621845