Klubtøj

Hvornår kan man bestille tøj gennem klubben?

Klubben foretager bestillinger 3 gange om året og giver besked i ugerne op til bestillingsdatoen.
Generelt foretages der bestillinger i starten af sæsonen, før jul og midt på sæsonen i disse måneder:

• August
  • Oktober
  • Februar

Hvordan leveres tøjet?

Tøjet bestilles til klubben, og alle der bestiller vil få besked om hvornår tøjet ligger klart til at blive hentet i vores klublokale.

Når tøjet ligger klar vil man enten kunne komme på et bestemt tidspunkt og hente det, eller man vil kunne tage fat i sin træner og få det udleveret når man alligevel er i hallen.

Hvordan bestiller man?

Når der bliver åbnet op for bestilling vil der også være en mulighed for kontakt lige her på siden.

Det vil være muligt at sende en mail til den ansvarlige om hvilket tøj man ønsker at bestille, samt eventuelt nummer eller navn på tøjet.

Hvordan foregår betaling?

Betaling vil foregå enten over mobilepay eller ved en overførsel til klubbens konto.
Mere om betalingen vil blive meldt ud når der åbnes for bestillinger.

Personligt kamptøj
Egedal%20personlig%20kampt%c3%b8j

Pris: 450 kr.

• Nummeret må ikke være nummer 0 - 16
  • Navn efter ønske kan komme på tøjet uden ekstra omkostning.
  • Du/i bør sikre jer at der ikke er andre spillere med samme nummer på holdet, eller på et hold du kan risikere at spille med.
Sort hoodie
Hoodie_black

Pris: 200 kr.

• Hoodie i bomuld

• Navn/nummer på hoodies er ikke blevet undersøgt.
Rød hoodie
Hoodie_red

Pris: 200 kr.

• Hoodie i bomuld

• Navn/nummer på hoodies er ikke blevet undersøgt.
T shirt - Sort
Sort%20t-shirt

Pris: 160 kr.

• Navn kan sættes på ryggen.

(Max 18 tegn med mellemrum)

T shirt - Rød
R%c3%b8d%20t-shirt

Pris: 160 kr.

• Navn kan sættes på ryggen.

(Max 18 tegn med mellemrum)